Expertise

Aanbouw

U vergroot uw huiskamer, creëert een serre of maakt een kantoor aan huis. De mogelijkheden van een aanbouw zijn praktisch eindeloos (...)

Badkamer

Even snel douchen, of een lang ontspannen ligbad: de badkamer is een belangrijke ruimte die aandacht verdient (...)

Elektra

De bedrading moet worden vernieuwd. U wilt armaturen keurig hebben opgehangen of meer stopcontacten en op gelijke hoogte (...)

Keuken

De keuken is vaak dé centrale plek in huis. Een sociale verbindende factor waar iedereen samenkomt: om te koken, praten, lachen en genieten van eten en drinken (...)

Kozijnen

Damex verzorgt voor u het plaatsen van kozijnen en glas en onderhoud. Damex biedt tevens een eigen serie fraaie kozijnen met toprendement glas (...)

Loodgieten

Damex heeft een loodgieter met meer dan 35 jaar ervaring: Bogdan. Een unieke allround professional met een schat aan ervaring (...)

Restauratie

Restaureren is wezenlijk anders dan een 'gewone' verbouwing. Authentiek bouwmateriaal, het gebruik van de juiste kleuren (...)

Schilderen

Wilt u uw woning of bedrijfspand strak in de lak - en met strak bedoelen wij strak - bel Damex (...)

Stuken

Er is niets zo mooi als een glad gestukadoorde muur. Laat dit nu nét een van de specialiteiten zijn van Jaco, die zijn Poolse vakopleiding (...)

Tegelzetten

Wand- en vloertegels in uw badkamer, moderne of antieke plavuizen als vloer, of mozaïek tegels in uw keuken? Damex zorgt dat al uw tegels keurig worden gezet (...)

Timmerwerk

Ouderwets timmerwerk maar dan in een modern jasje? Dat is Damex timmerwerk 2.0. Damex maakt voor u handgemaakte kasten, timmert voor u de zolder af (...)

Verbouw

Damex begeleidt u van A tot Z met elke verbouwing. Vanaf de eerste plannen tot en met de uiteindelijke oplevering. Hoe groot of klein uw bouwplannen ook zijn (...)